image

Newborn fotoshoot

Een kind krijgen is heel bijzonder en de eerste weken van je baby gaan snel voorbij.  Elke dag ontdek je nieuwe dingen aan je kind en zie je het veranderen.  Om te zorgen dat je deze unieke periode in jullie leven nooit vergeet is het een leuk idee om een Newborn fotoshoot te laten maken. Dan krijg je foto’s waar je, ook als je kinderen al groot zijn, nog lang van kunt genieten. Een NewBorn fotoshoot van een, meestal slapende, baby wordt tussen 1 en 8 weken na de geboorte gemaakt.We maken de foto’s het liefst in onze studio (boven onze winkel), maar ook bij jullie thuis behoort tot de mogelijkheden.

Als je een shoot wilt inplannen dan adviseren we je om direkt na (of al voor) de bevalling een afspraak te maken. Soms wordt een van de foto’s gebruikt voor een geboortekaart. Als je dat wilt moet je zeker vroeg reserveren.

Ook foto’s met ouders of broertjes en /of zusjes behoort tot de mogelijkheden. Als je dat wilt, willen we dat graag vooraf weten.


Tip!

Als je om een verlanglijstje wordt gevraagd is het natuurlijk een geweldig idee te kiezen voor een Newborn fotoshootcadeaubon.image
image
image