...

Eyelove brillen bij Artifoto Veenendaal

Bril op sterkte

voor veraf of dichtbij
Compleet voor slechts € 49,-

image

i.v.m de corona lockdown zijn wij gesloten. Als u dringend om ons verlegen zit , zoals een bestelling of een bril ophalen kunt u een afspraak met ons maken via dit formulier.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij zijn Eyelove XXL

Keuze uit 350 monturen.


...
...
...

Gratis

Oogmeting

Oogmeting bij Eyelove Brillen Veenendaal

Wij gebruiken de nieuwste technologische apparatuur op het gebied van oogmetingen, daarom kan de oogmeting anders verlopen dan u tot op heden gewend was.
Hieronder leggen we uit hoe het werkt: Hoe gaat een oogmeting in zijn werk? Ons oogmeet-apparaat zorgt voor een uitermate, accurate oogmeting, waardoor uw sterkte zeer nauwkeurig gemeten kan worden. Hoe werkt het? Bij een oogmeting wordt altijd de verafsterkte gemeten, vervolgens kunnen wij uw eventuele leessterkte bepalen. U kunt geen contactlenzen dragen tijdens deze meting. Als u normaal harde lenzen draagt, kunnen wij helaas geen oogmeting verzorgen voor u. Als u zachte lenzen draagt, kunt u de ogen pas laten opmeten als de lenzen ongeveer 15 minuten uit zijn. Als u geen klachten heeft met de huidige sterkte, is een oogmeting niet nodig. Neem uw huidige bril of brilrecept mee en wij kunnen een nieuwe bril voor u bestellen.